Je maakt samen met je team ons bekende Colmar-gerechten klaar .
Voor de dienst zorg je voor een goed mise-en-place van de keuken.
Tijdens de service sta je in de keuken en zorg je voor schitterende presentaties op de borden van je klanten. Je bakt of grilt het vlees/vis volgens de wens van de klant, je zorgt voor mooie schotels en je respecteert de portionering.
Je staat eveneens in voor het onderhoud van de bak-, grill- en frituurinstallaties .
Profiel
Je hebt een koksopleiding of hebt voldoende horeca-ervaring in de keuken.
Heb je geen ervaring? Niet erg, via onze interne opleiding kan je een echte professional worden!
Je smaakpapillen staan steeds op scherp.
Je hebt een onberispelijke persoonlijke hygiëne.
Je beschikt over een stevig fysiek uithoudingsvermogen. Een drukke service schrikt je niet af.
Je bent een teamplayer, klantvriendelijk en positief ingesteld.
Je hebt verantwoordelijkheidszin.
Wat mag jij van ons verwachten?
We bieden je een full time contract binnen een familiale en stabiele organisatie met oog voor opleiding en ontplooiing.
Flexibel uurrooster te bespreken met de restaurantmanager.
Correcte en stipte betaling.
Gratis maaltijden.
OOK ZIN IN EEN JOB MET SMAAK?
Solliciteer dan snel via het formulier!
Jouw profiel
Profiel
Je hebt een koksopleiding of hebt voldoende horeca-ervaring in de keuken.
Heb je geen ervaring? Niet erg, via onze interne opleiding kan je een echte professional worden!
Je smaakpapillen staan steeds op scherp.
Je hebt een onberispelijke persoonlijke hygiëne.
Je beschikt over een stevig fysiek uithoudingsvermogen. Een drukke service schrikt je niet af.
Je bent een teamplayer, klantvriendelijk en positief ingesteld.
Je hebt verantwoordelijkheidszin.
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Aanbod
Wat mag jij van ons verwachten?
We bieden je een full time contract binnen een familiale en stabiele organisatie met oog voor opleiding en ontplooiing.
Flexibel uurrooster te bespreken met de restaurantmanager.